هال willner، تهیهکننده موسیقی که به خاطر آلبومهای تجلیل از چپ و کنسرتها معروف است، و به عنوان تهیهکننده سابق موسیقی برای فیلم "زنده شب شنبه"، در اثر مشکلات مربوط به the جان خود را از دست دادهاست. او در اکانت توییتر خود در توییتر گفته بود که در روز ۲۸ مارس در توییتر تشخیص داده شد، که شامل نقشه شیوع coronavirus در سراسر ایالاتمتحده با منطقه نیویورک به عنوان مرکز سرخی بود. He علاوه بر این نوشت: "من همیشه میخواستم یک شماره یک داشته باشم، اما نه این"." Arch Pure "، که به تازگی با her g، لاری اندرسون، لو رید و لوسیندا Williams.He با فیلم" Lights "مقایسه شده بود، از سال ۱۹۸۰ به عنوان مردی که پشت نمایشهای موزیکال بازی میکند میگوید:" من همیشه میخواستم یک عدد داشته باشم ". اما شنبه تنها شب آن هفته نبود که او با willner، هماهنگکننده موسیقی "شب یکشنبه"، یک مجموعه موسیقی هفتگی که به میزبانی دیوید sanborn برای دو فصل در سال ۱۹۸۸ - ۹۰، یکی از آنها در NBC و یکی از آنها بود. NBCUniversal، شرکت اصلی ان بی سی بی سی است، او شاید بهتر یا بیشتر با علاقه به خاطر میآورد، مانند "بیدار بمانید": تعابیر مختلف موسیقی از فیلمهای Vintage دیزنی، "مایکل Stipe"، "کن مک لین"، "کن مک لین"، "کن مک لین"، "کن مک لین"، "کن مک لین"، "کن Nordine"، "کن Nordine"، "کن Nordine"، "Harry Sumac"، "renditions.Prio Sumac" (دیزنی collec).
او یک سال بعد, با استفاده از مهمانهایی که از دبورا هری گرفته بودند و بردفورد نامهای از او گرفته بودند, گفت: " این راهی است که من اکنون احساس میکنم. در واقع, او این مجموعه را با " کابوسی وحشتناک " دنبال کرد: تفکرات ابزاری که بیشتر ابزاری برای افسانه جاز بود که شامل تفسیرهای صوتی آثار او از الویس پریسلی, هنری ادوارد, و لئونارد کوهن و چاک دی بود. تری آدامز به نیویورکتایمز گفت: " او نوازندگان را جمع میکند که با همکار نمیکنند. " و همیشه جواب میدهد. او در همان داستان گفت: " این گونه تفکر رادیکال نیست. " این چیزی است که ما بزرگ شدهایم. بیل گراهام با گروه " سگ شکاری " و " رولاند کریک " در همان برنامه پیش رفت. چند نفر پتی گرو را میدیدند که برای ریچارد دلوی باز میشد? پس فقط یک فلسفه را از این نقطهنظر ادامه میدهد. اما مردم دیگر این کار را نمیکنند. آخرین تالیفات او در سال ۲۰۰۷ و دوباره به شکل آلبوم " گالری پستی " بود که بونو, نیک غار, ریچارد تامپسون, استینگ, برایان فری, جان سی. " ریلی " و " جفت شدن مایکل جکسون " با کورتنی لاو و پتی اسمیت (johnny depp) سالها در تی. بسیاری از ادای احترام او به لئونارد کوهن در کانادا و ادای احترام به لئونارد کوهن در کانادا و ادای احترام به " گلچینی ادبی از موسیقی محلی هری اسمیت " در لسآنجلس بود. این کنسرت که توسط افراد مختلف پوشش داده شدهبود, شامل مهمانان برجسته از جمله لاری اندرسون و دیوید جوهانسون بود که به آنها ادای احترام میکردند.
او گفت : " من 40 سال گذشته به عنوان تولید کننده چیزهایی را صرف ایجاد چیزهایی میکنم که مطمئن شوند این اتفاق رخ خواهد داد " او گفت : " من 40 سال گذشته را به عنوان تولید کننده چیزهایی که اطمینان حاصل میکند که این اتفاق رخ خواهد داد را گذرانده است . او گفت : " من اکنون میدانم که مردم اکنون چه چیزی را الهامبخش مردم میکنند . آیا این دو نسل آخر قهرمان هستند ? مطمئن نیستم که این کار را بکنند . من اکنون به خیابان A میروم و به حرفهای مردم درباره آن گوش میدهم , و آن فرهنگ isn't . وقتی جان لنون از دنیا رفت , من دو روز به سر کار رفتم . نمیدانم آیا آنها کسی را دارند که آنها را اینگونه نگاه میکنند - - یک نویسنده , یک شاعر , یا هر چیزی . اینها کسانی هستند که ما را به آنچه که هستیم تبدیل کردند . اما بعد دوباره , آیا حق با ما بود ? او نوشت : " فرستادن عشق به جان Prine , که در شرایط بحرانی با COVID - 19 قرار دارد , میگوید : " فرستادن عشق به جان Prine که در شرایط بحرانی با COVID - 19 قرار دارد , یک غول
هال ویلنر ، تهیه کننده موسیقی و جانباز SNL ، در 64 سالگی بر اثر کروناویروس درگذشت
صداها: کارگران لاتینی که واقعاً واشنگتن را اداره میکنند
وکلا برای پایان دادن به شغل ، صدای آمون باندی را ضبط می کنند
، ,یک ,کن ,موسیقی ,سال ,جان ,، کن ,لین ، ,مک لین ,به عنوان ,کن مک ,تولید کننده چیزهایی ,عنوان تولید کننده